Vegansk dryck

20/07/16

Idén till dessa enerigishots kom från att vi tyckte att det saknades ett funktionellt, veganskt, naturligare, smidigt och effektivt energitillskott på marknaden. Carly’s Energy shots ger dig energi på minuten och fokus i timmar.

Våra shots från Carly’s är dessutom helt veganska vilket gör att oavsett vilken kost du väljer att leva efter så kan du dricka dessa hälsoshots. Att våra produkter är veganska är positivt för både kropp, djur och miljö.

En fråga vi får ofta är ”Hur många Carly’s Energy shots kan man dricka på en dag?”
Vi brukar säga att två till tre stycken. En shot motsvarar ungefär två koppar kaffe av normalstorlek. Känsligheten för koffein kan även skilja från person till person så känn av vad som passar din kropp bäst men vi rekommenderar absolut inte fler än tre stycken per dag.

Vi rekommenderar dock inte barn, gravida och ammande personer eller personer känsliga för koffein att konsumera Carly’s Energy Shot. Gällande åldersgräns kommer vi att gå efter butikernas införda åldersgränser. Carly’s Energy Shot finns bland annat på Pressbyrån och 7-Eleven, vilka båda har en åldersgräns på 15 år vid köp av energidrycker.