En modern energi- och fokusshot

Vanliga frågor

BOOST är en 60 ml energi- och fokusshot. 100% funktion – No nonsense. 100% vegansk. BOOST innehåller 180 mg naturligt koffein, grönt te, guarana, ginseng samt flera vitaminer och ingredienser med positiva kognitiva egenskaper.

Hur föddes idén till BOOST?

Vi tyckte själva att det saknades ett funktionellt, naturligare, smidigt och effektivt energitillskott på marknaden. Teamet bakom BOOST ställde sig även frågan: när jag vill ha energi, är jag då också törstig? Svaret var nej. Detta lade grund för BOOSTs format på 60 ml.

Varför lanserar ni BOOST?

Vi ville själva kunna använda en produkt som BOOST. Nu. På direkten. Samt självfallet göra BOOST tillgänglig för presumptiva konsumenter, vilka vi tror är många. Nämligen kvinnor och män i alla åldrar som behöver en energi- och fokuskick i sin vardag.

Vem är Captain Carly?

Carly är en aspirerande Mars-resenär från Arizona. Läs mer Om Carly’s här.

Är BOOST vegansk?

Ja.

Är BOOST ekologisk?

Nej.

Var sker produktionen av BOOST?

Som framgår på etikett, sker produktionen av BOOST i EU.

Hur många kalorier innehåller en shot BOOST?

Samtliga fyra smaker har ett kaloriantal/shot som är ungefär lika mycket som i ett normalstort äpple, det vill säga cirka 30 kalorier.

Vilka är de största skillnaderna mellan BOOST och andra energidrycker?

Formatet (60 ml); ett mer naturligt och funktionellt innehåll; att BOOST kan drickas såväl kyld som rumstempererad (samt förvaras rumstempererad). Som framgår på etikett, har BOOST en hållbarhetstid på 12 månader samt två dagar efter att förpackning har öppnats.

Vilka ingredienser i BOOST är inte naturliga?

BOOST Ginger har ett naturligt innehåll på 97,7%; BOOST Apple/Lime har ett naturligt innehåll på 97,99%. Båda smaker innehåller konserveringsmedlet kaliumsorbat, som finns naturligt i många frukter och bär. BOOST innehåller kaliumsorbat ytterst på grund av att produkten är naturligt sötad med äppeljuice. Vår ambition är att nå ett 100% naturligt innehåll under 2019.

Hur många BOOST kan man dricka på en dag?

Känslighet för koffein kan variera kraftigt från person till person. En shot BOOST innehåller 180 mg koffein, det motsvarar två koppar kaffe av normalstorlek. Vi rekommenderar att begränsa konsumtionen till två-tre BOOST om dagen.

Kan man blanda BOOST med annan dryck?

Det kan man!

Är det någon som inte bör dricka BOOST?

Vi rekommenderar inte barn, gravida och ammande personer eller personer känsliga för koffein att konsumera BOOST. Gällande åldersgräns kommer vi att gå efter butikernas införda åldersgränser. BOOST kommer att lanseras på Pressbyrån och 7-Eleven inom kort, vilka båda har en åldersgräns på 15 år vid köp av energidrycker.

Finns det några biverkningar av BOOST som ni känner till?

Nej.

Är förpackningen återvinningsbar?

Ja. PET 1.