En modern energi- och fokusshot

Effekt och funktion för den moderna människan

Den funkar på riktigt

De aktiva ingredienserna i våra shots kommer alla från naturen och har bevisade egenskaper. Våra energishots BOOSTAR din koncentrationsförmåga, minskar din stress och skärper dina kognitiva funktioner, dessutom ger de energi på minuten medan de ökar ditt fokus under timmar.

Effekt från naturen

En energi och funktionsshot som BOOST by Carly’s innehåller olika ingredienser för att nå den effekt vi eftersträvat, dessa ingredienser kommer direkt från naturen, naturligt koffein för att öka mental klarhet och för att bli uppiggad. Grönt te för att ge bättre fokus och minska stress. Guarana för att öka skärpan och vässa minnet. Sibirisk Ginseng för att förbättra arbetsförmågan och stärka immunförsvaret.

Vegan friendly

Båda våra uppiggande shots är vegan friendly och är tillverkade utan någon form av animaliska produkter. Vegan Friendly.-logotypen på våra flaskor visar att du som är vegan gör ett tryggt val när du väljer våra energishots.

Say no to artifical taste

I BOOST by Carly’s hittar du inga artificiella smak eller färgämnen, all smak och färg i våra shots kommer från naturen.

Två goda smaker

Vår shot finns i två goda smaker, Äpple & Lime samt Ingefära. Oavsett vilken smak du föredrar så får du samma uppiggande effekt och samma kognitiva fördelar.

On the go

Vår energishot kommer i små lätthanterliga flaskor om 60ml, det gör dem lätta att att med i väskan eller fickan, att du behöver energi betyder inte nödvändigtvis att du är törstig. Du får samma effekt som från större burkar och flaskor utan att du behöver släpa med dig och dricka en massa vätska.