En modern energi- och fokusshot

Effekt och funktion för den moderna människan

Den funkar på riktigt

De aktiva ingredienserna i våra shots kommer alla från naturen och har bevisade egenskaper. Våra energishots ökar din koncentrationsförmåga, minskar din stress och skärper dina kognitiva funktioner, dessutom ger de energi på minuten medan de ökar ditt fokus under timmar.

Effekt från naturen

En energi och funktionsshot som Carly's Energy Shot innehåller olika ingredienser för att nå den effekt vi eftersträvat, dessa ingredienser kommer direkt från naturen, naturligt koffein för att öka mental klarhet och för att bli uppiggad. Grönt te för att ge bättre fokus och minska stress. Guarana för att öka skärpan och vässa minnet. Sibirisk Ginseng för att förbättra arbetsförmågan och stärka immunförsvaret.

Vegan friendly

Alla våra fyra smaker är vegan friendly och är tillverkade utan någon form av animaliska ingredienser.

Say no to artifical taste

I Carly's Energy Shot hittar du inga artificiella smak eller färgämnen, all smak och färg i våra shots kommer från naturen.

Fyra goda smaker

Vår shot finns i fyra goda smaker, Apple/Lime, Ginger, Strawberry/Acai och Pink Grapefruit. Oavsett vilken smak du föredrar så får du samma uppiggande effekt och samma kognitiva fördelar.

On the go

Vår energishot kommer i små lätthanterliga flaskor om 60ml, det gör dem lätta att att med i väskan eller fickan, att du behöver energi betyder inte nödvändigtvis att du är törstig. Du får samma effekt som från större burkar och flaskor utan att du behöver släpa med dig och dricka en massa vätska.