Från Arizona till Stora Skuggan

Så föddes idén om Boost by Carly's

Elitidrottare, entreprenörer och en energifylld kvinnlig pilot. Såhär blev den blandningen grunden till en liten flaska med stor BOOST.

Historien bakom Captain Carly’s Natural Co har sin början i Arizona, tidigt 90-tal. Företagets medgrundare Chris, som vid tillfället är professionell golfspelare, träffar en härligt sprudlande ung kvinna vid namnet Carly. Hon har storslagna drömmar om att en dag kunna flyga till Mars men vägen dit är lång och börjar med flyglektioner, något som kräver både pengar och mängder av energi. Carlys hjälpmedel att nå sitt mål stavas espresso, något som vid den här tiden är både dyrt, ovanligt och smakar inte särskilt gott.

Visst måste det finnas ett mer funktionellt, renare och mer effektivt alternativ till att få energi?

En idé föds och många år senare har den realiserats i form av Captain Carly’s Natural Company’s energi- och fokusshot BOOST.

Med en bakgrund på elitnivå inom golf där kraven på fokus, närvaro och att ständigt kunna leverera är centrala, har Chris Hanell tillsammans med medgrundaren tillika träningsfantasten Henric Persson utvecklat BOOST – ett energitillskott med funktionellt innehåll som ger energi på minuten och fokus i timmar. Behovet av ett enkelt, tillgängligt och effektivt hjälpmedel till att snabbt få upp energinivån i kroppen har alltid funnits där.