Fördelar med energishots

19/07/15

Det finns många fördelar med att dricka energishots.

Energishotsen från Carly’s består enbart av naturliga ämnen. En energishot från Carly’s innehåller 180mg koffein, guarana, grönt te, giseng och flera vitaminer och ingredienser med kognitiva egenskaper.

Energishoten, som du hör på namnet bidrar till ökad energi. Detta är perfekt för dig som är väldigt trött på morgonen och behöver lite extra energi för att kunna komma igång. Är du ingen kaffedrickare? I så fall är Carly’s energy shot lösningen på alla trötta morgnar.

Tillhör du en av dem som får en energidipp innan lunch eller en stund efter lunchen när man har får den där känslan av matkoma? Vad passar då bättre än att pigga upp kroppen och huvudet med en energishot.
Du fylls på med energi och denna energishot bidrar även till ökat fokus. Det är perfekt för dig som pluggar eller har ett jobb där du behöver hålla högt fokus hela dagen.

Carly’s energishots kommer i små förpackningar vilket gör att dem är lätta och enkla att få med sig i väskan. Energishotsen kommer i både 12 och 24 pack i de 4 smakerna.
Smakerna du kan njuta av är Strawberry, Apple Lime, Pink Grapefruit och Ginger.

Beställ dina energishots redan idag från Carly’s Natural!