Vi levererar till

Carly's Energy Shot

Energishot

Energy Shot

Energishot med smak av ingefära och äpple/lime

Med Carly’s Energy Shot håller du skärpan uppe, får energi på minuten och fokus i timmar. En vanlig energidryck innehåller mellan 250-500 ml vätska. Bara för att du behöver en energiboost så är du inte nödvändigtvis törstig.

Vår Carly’s Energy Shot finns i två uppiggande smaker, ingefära och äpple/lime. De kommer i små 60 ml-flaskor som är speciellt framtagna för dig på språng, så att du enkelt kan ta med den fickan eller handväskan.

Carly’s energishot ger dig samma effekter som många energidrycker, men utan att du behöver dricka en hel burk.
Carly’s Energy Shot innehåller dessutom vitaminer och andra ingredienser som är nyttiga för dig vilket gör det till mer än bara en energishot. Carly’s är en hälsoshot som ger dig energi och ökar din kognitiva förmåga. En hälsodryck med grönt te, guarana, ingefära, antioxidanter och panax ginseng som gör att du kan hålla igång hela dagen, samtidigt som den stärker immunförsvaret och känns fräsch jämfört med klassiska energidrycker.

Carly’s Energy Shot är för dig som vill ha hög effekt och funktion med litet vätskeintag.

Två goda smaker
Vår shot finns i två goda smaker, Äpple & Lime samt Ingefära.
Oavsett vilken smak du föredrar så får du samma uppiggande effekt och samma kognitiva fördelar.

På språng
Vår energishot kommer i små lätthanterliga flaskor om 60 ml, det gör dem lätta att bära med i väskan eller fickan. Att du behöver energi betyder inte nödvändigtvis att du är törstig. Carly’s Energy Shot ger dig samma effekt som större burkar och flaskor, utan att du behöver släpa med dig tunga och onyttiga energidrycker.

Vegan Friendly
Båda våra uppiggande shots är vegan friendly och tillverkade helt utan animaliska produkter. Vegan Friendly-logotypen på våra flaskor visar att du som är vegan gör ett tryggt val när du väljer våra energishots.

Say no to artificial taste
I Carly’s Energy Shot hittar du inga artificiella smak- eller färgämnen. All smak och färg i våra shots är naturligt framtagna.

Energi på minuten.
Fokus i timmar.

En modern energi- och fokusshot.

Energy Shot är en 60 ml energi- och fokusshot. 100% funktion - No nonsense. 100% vegansk. Energy Shot innehåller 180 mg naturligt koffein, grönt te, guarana, ginseng samt flera vitaminer och ingredienser med positiva kognitiva egenskaper.