Vi levererar till

Carly's Natural

Hälsoshot

Hälsoshots har blivit mycket populärt den senaste tiden och ju naturligare desto bättre. Carly's Natural erbjuder hälsoshot med helt naturliga ingredienser.

En hälsoshot är perfekt att starta dagen med om man behöver lite extra energi på morgonen. Hälsoshoten från Carly's fungerar även utmärkt att ta med sig till jobbet eller skolan när man känner att energin början försvinna eller att man börjar tappa fokus. Hälsoshoten är kommer i en liten förpackning och får utan några som helst problem, plats i en liten handväska. Det är väldigt smidigt att alltid kunna ha med sig en energishoten för att kunna ta den under dagen när den behövs som mest. Hälsoshoten innehåller enbart naturliga ämnen. Den innehåller 180mg koffein, guarana, grönt te, giseng och flera vitaminer och ingredienser med kognitiva egenskaper. De finns i smakerna Strawberry, Pink Grapefruit, Apple Pear och Ginger & Lime. Alla smakerna finns att köpa i både 12 pack och 24 pack hos Carlys Natural.

Historien bakom Captain Carly’s Natural Co har sin början i Arizona, tidigt 90-tal. Företagets medgrundare Chris, som vid tillfället är professionell golfspelare, träffar en härligt sprudlande ung kvinna vid namnet Carly. Hon har storslagna drömmar om att en dag kunna flyga till Mars men vägen dit är lång och börjar med flyglektioner, något som kräver både pengar och mängder av energi. Carlys hjälpmedel att nå sitt mål stavas espresso, något som vid den här tiden är både dyrt, ovanligt och smakar inte särskilt gott.

.