Vi levererar till

Carlys Natural

Energishots

Carlys energyshots är Sveriges nya shot med uppiggande effekter. Carlys Energy shot innehåller 60ml. Det är en energi- och fokusshot med 100% funktion.

Energishoten är 100% vegansk och innehåller 180mg naturligt koffein, grönt te, giseng, guarana och flera vitaminer och ingredienser med kognitiva egenskaper. Dessa energishots är små och lätta att ha med sig i väskan när man är på språng. Energihotsen är perfekta att ta med sig till jobbet eller skolan så man kan ta dem när energin börjar försvinna. Dessa energishots ger ökad energi så du blir mycket piggare och får dig även att fokusera bättre. Dessa är jättebra för dig som lätt tappar fokus på jobbet eller i skolan efter en lång dag, då tar du bara någon av dessa shots och fyller på energiförrådet. Energishotsen från Carlys Natural finns i flera smaker. De förekommer i Apple Pear, Ginger & Lime, Pink Grapefruit och Strawberry. De smakar otroligt gott och innehåller helt naturliga ingredienser. De finns att köpa i både 12-pack och 24-pack.

Historien bakom Captain Carly’s Natural Co har sin början i Arizona, tidigt 90-tal. Företagets medgrundare Chris, som vid tillfället är professionell golfspelare, träffar en härligt sprudlande ung kvinna vid namnet Carly. Hon har storslagna drömmar om att en dag kunna flyga till Mars men vägen dit är lång och börjar med flyglektioner, något som kräver både pengar och mängder av energi. Carlys hjälpmedel att nå sitt mål stavas espresso, något som vid den här tiden är både dyrt, ovanligt och smakar inte särskilt gott.

.